2012. augusztus 19., vasárnap

Domi Barbie-tortája



Dominika most ünnepelte 2. szülinapját! Anyukája kérésére Barbie-tortát készítettem erre az alkalomra. Belül kakaós piskótát és túrós-meggyes tölteléket rejt a hatalmas szoknya a megbeszéltek szerint.
Mennyiségre meglehetősen nagy lett, kb. két tortányi. A végén még fodrászkodtam is: az elkészült frizurához fondant-hajráfot is kapott a baba.
Hát, itthon is nagyon tetszett a torta mindenkinek, kisebbik lányom azt mondta, hogy ő is ilyet szeretne a következő szülinapjára.
Nagy-nagy örömömre pedig az ünnepeltnek és az ünneplő vendégseregnek is nagyon tetszett a Barbie, és sok dicséretet zsebelhettem be az ízéért is, ami nagyon-nagyon jól esett!
És-bár ez a blog a tortákról szól-, megmutatom mit készítettünk a gyerekekkel nagy örömmel Dominak:

sógyurmából formáztunk nagy gyöngyöket, kifestettük szép színessé, és íme: kreatív, készségfejlesztő játék saját készítéssel!
Remélem jókat játszik Domi a gyöngyökkel és még sok-sok szép tortát készíthetek Neki! Innen is sok boldog szülinapot, puszi!!

1 megjegyzés:

  1. Én is sok boldog szülinapot kívánok, s a torta nekem is nagyon tetszik!!!!! Nagyon ügyes vagy, ha ilyeneket tudsz csinálni!!!!!!

    VálaszTörlés